img
Fyll inn skjema

Fyll inn spørreskjemaet over så godt du kan.

img
Jeg tar kontakt

Vi ser igjennom din søknad og tar kontakt med deg.

img
Skreddersydd plan

Etter en samtale setter vi opp en skreddersydd plan.

img
1 til 1 oppfølging

Gjennom hele coachingen har vi jevnlig kontakt.

Egen app

Coaching med meg

img
  • Veiledning og støtte

    Med en bakgrunn i personlig trening og kostholdsveiledning, samt en dyp interesse for mental helse, tilbyr jeg en helhetlig tilnærming for å hjelpe deg å nå dine mål.

  • Treningsprogram og kostholdsplan

    Du får et skreddersydd treningsprogram og kostholdsplan som er spesialdesignet for deg. Jeg tar hensyn til dine spesifikke mål, tidsbegrensninger og eventuelle helseutfordringer du måtte ha.

  • Ukentlig oppfølging

    Du får tett ukentlig oppfølging med check-ins og svar på alle spørsmål du måtte ha. Du vil også få tilbakemelding på teknikk.

Sammen finner vi en løsning som gjør reisen mot dîne mål både lærerik og spennende. Med meg som online coach vil du motta skreddersydde planer, tett oppfølging og en støttespiller på din reise, samt enkle og brukervennlige verktøy du kan ta med deg videre. Ved ukentlige check-ins, samtaler og møter, sikrer jeg din progresjon og velvære gjennom hele forløpet, og tilrettelegger treningen slik at du lykkes.
Mitt mål er å sikre din progresjon ved hjelp av enkle verktøy og skreddersydd veiledning. Jeg vil være din støttespiller og samtalepartner gjennom hele forløpet, og tilpasse slik at det passer inn i din hverdag med de problemene du skulle møte på.

Med min kompetanse innen trening, ernæring og helse, vil du få en trygg og sikker reise mot dîne mål. Jeg tror at det ikke finnes verken en fasit eller “quick fix” for å nå dîne mål og drømmer. Det kreves innsats, hardt arbeid og kunnskap, noe jeg ønsker å hjelpe deg meg.

Jeg har selv slitt både mentalt og fysisk, og vet hvilken påkjenning dette er i hverdagen. Med meg som støttespiller på din reise vil du få både en hjelpende hånd og samtalepartner, samt en dyktig fagperson som trygt og dedikert vil hjelpe deg mot ditt mål innen trening, ernæring og helse.
Priser avhenger av hvilke tjenester du har behov for. Fyll inn spørreskjemaet du finner ved å klikke på “meld interesse”, eller velg en av pakkene i feltene over.
Etter innsendt spørreskjema tar jeg kontakt, og sammen planlegger vi veien videre. I første omgang vil jeg kartlegge dîne behov, og sette sammen en skreddersydd plan, tilpasset deg, din hverdag og de målene du har. Sammen vil vi ha et tett samarbeid med ukentlige check ins og samtaler når du skulle se behov. Du vil også få tilgang til enkle, brukervennlige verktøy som gjør reisen så enkel som overhode mulig.