Terese Hoff

Sertifisert Personlig trener og Online coach

Mitt navn er Terese Hoff. Jeg er 21 år gammel, og er utdannet personlig trener og kostholdsveileder. Bakgrunnen min, som inkluderer erfaring med blant annet spiseforstyrrelser, har formet mine interesser bredere enn bare kroppsbygging og styrketrening. Jeg brenner også for mental helse og kroppspositivitet, og for å hjelpe andre med å føle seg komfortable og selvsikre i sin egen kropp. Det er min lidenskap å være til støtte for alle, uansett vekt eller utseende, med å oppnå deres mål på en balansert og realistisk måte.

Bli coachet av meg

Mitt navn er Terese Hoff. Jeg er 21 år gammel, og er utdannet personlig trener og kostholdsveileder. Bakgrunnen min, som inkluderer erfaring med blant annet spiseforstyrrelser, har formet mine interesser bredere enn bare kroppsbygging og styrketrening.

Jeg brenner også for mental helse og kroppspositivitet, og for å hjelpe andre med å føle seg komfortable og selvsikre i sin egen kropp. Det er min lidenskap å være til støtte for alle, uansett vekt eller utseende, med å oppnå deres mål på en balansert og realistisk måte.

  • Personlig trener - AFPT
  • Markedsføring og coaching - AFPT
  • Kostholdsveileder - AFPT
  • Fullført 300 + timer som personlig trener hos Sats, og hatt over 20 fornøyde kunder